FSport-analysen Boden 18/6 – Spelstopp 20.30!


Referenten
Referenten

Hej på er allesammans! Dags för en ny vända av PLATSKAMPEN! Denna lördag med fina 5000 kronor i potten!

Det hela är ett alltså fantasyspel, där hästarna springer in en viss summa pengar till ditt lag utefter vilken placering de når i respektive avdelning. Det kluriga i det hela är att de också kostar olika antal miljoner att välja in i laget. Ju högre rankad häst, desto större prislapp att hantera för ditt lagbygge. I slutändan handlar det således om att hitta dem kusarna som når hela vägen till topp-3, utan att det får kosta skjortan. Vem vinner då? Jo, den som dragit in mest pengar till sitt lag, vilket i sin tur innebär att man tävlar mot övriga spelare i en prestigefylld kamp. Riktigt kul!

Att vara med i Platskampen kostar 100 kr, Men! Skulle detta kännas väl mastigt finns även nyheten ”Nybörjaren” att välja istället för blott 10 kr. Sätt nu igång och dra ihop just ditt lag i varianten som passar dig bäst!

Gå direkt till travet på Fsport

 

Här har vi min förstahäst i respektive avdelning:

Boden 5: Femårige valacken 12 Mellby Ironman blir bara bättre och bättre i sin nya regi. Utgångsläget blev nu trist, men ekipaget bör åtminstone ha goda möjligheter till att bli tvåa och då går vi rejält nettoplus efter att ha servats en tacksam prislapp.

Boden 6: Norske 15 Kringlers Viktor kommer med ett par snygga prestationer i bagaget och bör stå sig väl även i denna konkurrens. Hästen kan komma iväg snabbt från sitt springspår på 20 meters tillägg och skaffa sig ett lämpligt slagläge. Givet val.

Boden 7: 6 Amalencius B.B. är i ett härligt slag och kan vinna detta på flertalet olika vis. Med tanke på att det är tämligen öppet där bakom gör vi det enkelt för oss och räknar hem 12 sköna nettomiljoner.

Boden 8: 5 Carroty selas nu äntligen ut i en lämplig omgivning och då kan stoet återuppta en ny segerrad. Robert Bergh är garanterat offensiv i sin styrning, där ledningen i ett skede två är ett intressant scenario. Trevlig prislapp.

Boden 9: 4 Grappelli brukar ständigt leverera uppe i norr och nu vankas barfotakörning. Jorma Särkiniva vet dessutom hur man tar sig till vinnarcirkeln i Boden.

Boden 10: Talangfulle 7 L.A.Boko blir bara bättre och bättre. Här är fyraåringen helt överlägsen och vinner detta från samtliga positioner. Inte konstigare än så.

Boden 11: Krigaren 5 Esprit Sisu börjar nu komma i gammal god form och då är möjligheterna goda till att nå andraplatsen bakom favoriten. En bra del att avrunda omgången med.

Rygga mitt förslag eller pilla ihop din egna kupong! Platskampen och Nybörjaren bringar spänning!

Gå till Platskampen på Fsport

/Referenten


Publicerad 17/6 2022 kl 13:51

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds