Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1,7,8
DD-2
1,6,11
RAK DD
7-6
Publicerad: 1/12 2023 kl 10:53

Dagens Dubbel Umåker,Romme 1/12

Hej på er kära Travcash vänner!

Dagens Dubbeln från Umåker & Romme är på ingång och visst ska vi göra allt som går för att avsluta arbetsveckan på topp!

DD-1 2140m Auto

Streckar: 1 7 8

1 Noliitjimmit – Blandar och ger väldigt mycket så lite svår att räkna på men jag är inne på att man hittar ryggen på favoriten här och med lucka kan han mycket väl skrälla till!

7 Selmer I.H. – Trivs fint under vinterhalvåret och visade bra form vid segern senast, trots lite spår långt ut så är det min förstahäst i loppet!

8 Weekend Fun –  Har ett dåligt läge men nedstruken ett hack nu och kommer från en rätt bra prestation. Favoriten blir nog svårslagen men ett roligt garderingsbud!

DD-2 2640m Volt

Streckar: 1 6 11

1 Brasco Brodde – Satt fast med krafter kvar senast, bör kunna ta hand om ledningen i det här loppet och då tror jag han leder loppet väldigt länge!

6 Global Classified -Fick göra det mesta av jobbet utvändigt om ledaren senast och höll bra. Skor runt om nu som hästen har fungerat bra på tidigare och det är rätt favorit i loppet.

11 Final Whistle – Fick stryk på målfoto näst senast, är bra för den här typen av motstånd och tidig utmanare till stallkamraten!

Lycka till på DD spelet!

Mvh, Oliver

Jackpott – Till andelslaget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips