leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
8 Smile Silvio
DD-2
3 4 12
Raka DD-förslaget:
8 mot 3
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 7/11 2023 kl 22:04

Dagens Dubbel tips 8/11 Jägersro & Solvalla

Hej!

Här ska vi försöka lösa Dagens Dubbel som den här kvällen körs på Jägersro och Solvalla. Ni finner mina tankar och idéer här nedanför.

Jackpot 16 miljoner kr på V86 och ni som vill vara med på en andel, kan klicka på länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

DD-1: Jägersro 2140 m voltstart

Spikar: 8 Smile Silvio 

8 Smile Silvio får bli min spik på Dagens Dubbel. Jag ska försöka gardera honom på V86 men han startar givetvis med högst vinstchans i loppet. Han är van att möta tuffare motstånd och tål att göra en del grovjobb. Har pausat lite inför detta och formen kan således vara ett litet frågetecken. Kan vinna från olika positioner och ska vara favorit.

DD-2: Solvalla 1640 m autostart

Streckar: 3 4 12 

3 Frazze tror jag tar sig förbi 1 Stepping Dreamboy i början. Inte helt givet att man lyckas men hästen är väldigt startsnabb. Han trivs i ledningen och kommer från en seger där han dessutom gick i mål med en del krafter sparade. Gynnas av kort distans och skulle kunna leda runt om. Risken finns att det kostar för mycket att ta sig till spets och då kan konkurrenterna bli farliga till slut.

4 Xanthis Hilton har hittat formen och vann senast efter en perfekt resa. Slog Matiere men fick också drömloppet. Han möter ändå enklare motstånd denna gång och ska ses med vinstchans. Han kan öppna men tar sig knappast till ledningen. Går bra i ryggar och kanske återigen spurtar till seger.

12 Valmar E.W blir lyxstrecket på Dagens Dubbel. Svårt läge och distansen är kanske inte hans bästa. Han har dock en vass spurt och det finns chans för högt tempo i början. Skulle det bli en utdragen körning kommer han in i matchen och ska inte nonchaleras. Hästen har haft form en längre tid men är beroende av tempo i loppet.

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter