Dagens Dubbel tips 29/6 Vaggeryd


Kim Brask
Kim Brask

Hej!

Här ska vi försöka lösa Dagens Dubbel och loppen körs på Vaggeryd. Vill ni vara med i jakten på 8 rätt kan ni köpa andelar av oss till V86. Ni kan klicka på knappen nedanför och välja den andel som passar er bäst. Jackpot 14 miljoner kr kryddar omgången lite extra.

Gå till Travcash-andelslag!

DD-1: Vaggeryd 3654 m voltstart

Streckar: 2 5 10 13

2 Valnes Lady Love är min skräll i loppet. Hon är snabb ut ur volten och borde kunna få en fin resa på innerspåret. Klarar hon den långa distansen och har en polett sista biten, skulle hon kunna överraska. En häst som jag tycker har utvecklats för varje start på slutet.

5 Arrivederci Face är min förstahäst i loppet. Spår 5 är inte optimalt men han gynnas av att inte ha några hästar utvändigt om sig. Travar han i starten, lär Adrian sända framåt mot ledningen. Kommer han till spets och håller sig i trav, skulle han kunna leda runt om.

10 Fighter Simoni är en häst som sällan gör en dålig prestation. Han är stark och distansen ska inte vara något minus. Han tål att göra en del grovjobb men är också vass i ryggar. Med rätt resa dykar han säkert upp i segerstriden.

13 Tyson Dimanche hoppas jag är tillbaka mot toppformen. Har gjort det bra på slutet även om motståndet inte varit speciellt tufft. En häst som vi vet trivs över längre distanser och lever på sin styrka. Har vunnit liknande lopp tidigare och har man hittat formen skulle han kunna vinna den här gången.

 

DD-2: Vaggeryd 1646 m autostart

2 Niras Donatello blir min spik på Dagens Dubbel. Var jättebra senast i ledningen och vann tillsynes enkelt. Nu vill man gå all-in och köra i ledningen den här gången också. Man är även sugen på att testa en amerikansk sulky för första gången. Hästen håller toppform och från ledningen kan det bära hela vägen. Han har dock kvicka konkurrenter utvändigt om sig och det är inte helt givet att det blir ledningen. Jag tycker dock att han känns bortglömd och går rakt ut på honom.

Garderade DD-förslaget: 2 5 10 13 mot 2 Niras Donatello

Raka DD-förslaget: 5 Arrivederci Face mot 2 Niras Donatello

Spela trav med fasta odds hos Unibet

 

/Kim


Publicerad 28/6 2022 kl 20:52

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds