Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1 5 10
DD-2
2 Real Scotch
Raka DD-förslaget
5 mot 2
Albin Kjellberg
Publicerad: 14/3 2023 kl 20:51

Dagens Dubbel tips 15/3

Hej!

Ny Dagens Dubbel stundar och loppen körs på Solvalla och Bergsåker. Ni finner som vanligt mina tankar och idéer här nedanför.

Vill ni vara med i jakten på 8 rätt kan ni köpa andelar via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

DD-1: Bergsåker 2140 m autostart

Streckar: 1 5 10 

1 Needle´Em håller jag som knapp spetsfavorit. Spetsstriden är inte helt lättlöst då det finns flera startsnabba hästar och det lär bli körning första biten. Jag tror dock att 1 Needle´Em kan hålla ledningen med hjälp av solfjäderseffekten. Det är inte enkelt att ta en längd sida vid sida men frågan är vad det kommer att kosta. Hästen har blivit behandlad efter den senaste starten och visat fina farter i tidigare starter. Kan bli farlig från ett intressant utgångsläge.

5 Captain As tycker jag är intressant i det här loppet. Elisabeth Lundholm har fint snurr på stallet och nu sitter Oskar Florhed i sulkyn, vilket jag anser vara ett klart plus. Hästen har fin form och blir det körning kommer han att fälla många sista biten. Min förstahäst i loppet!

10 Because The Night var en besvikelse senast efter att ha fått ett mycket bra lopp serverat. Man tror att det hade gått lite för långt mellan starterna och att han ska vara bättre till den här starten. Han har visat fin kapacitet tidigare och skulle kunna komma in i matchen från sitt bakspår ifall det blir lite tempo.

DD-2: Solvalla 2140 m autostart

Spikar: 2 Real Scotch

2 Real Scotch var en utskälld favorit i den senaste starten men visade alla hur bra han är. Det här är en riktigt vinnarhäst och han lär knappast vara sämre med det loppet i kroppen. Han är startsnabb och jag tror att han kan sitta i tät efter en bit. 1 Balotelli Face kan bli farlig ifall han lyckas hålla upp täten men den hästen gör i sin tur årsdebut och har inte visat sig vara någon blixt bakom startbilen. Jag tror inte att 2 Real Scotch är beroende utav ledningen och han får bli min spik på Dagens Dubbel.

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips