leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1 8 9 11 12
DD-2
8Jeannica
Raka DD-förslaget
9 mot 8
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 14/11 2023 kl 20:29

Dagens Dubbel tips 15/11 Åby & Solvalla

Hej!

Dags för en ny spännande V86 omgång som den här veckan körs på Solvalla och Åby. 19 miljoner kr jackpot kryddar omgången lite extra och ni kan köpa andelar av oss här

Gå med i vårt andelslag!

Här ska vi försöka lösa Dagens Dubbel och ni finner mina tankar nedanför.

DD-1: Åby 3140 m voltstart

Streckar: 1 8 9 11 12

1 Joint Chief är väl den förmodade ledaren i loppet och Björn siktar säkert på att leda runt om. Har klarat lång distans tidigare och nu ska man eventuellt testa barfota runt om. Kanske kan spåra runt om.

8 Blue Boy Face är en kapabel häst som dock inte fungerat på slutet. Tre raka galopper är givetvis oroväckande men han är intressant som skräll. Distansen är inget minus och felfri får man se upp.

9 Sandokan är min förstahäst i loppet. Jag tycker att det är en riktig tuffing som är gynnad av distansen. Galopperade högst troligt bort segern senast och han tål att göra en del grovjobb. Har problem med aktionen men brukar sköta sig. Minus med vanlig vagn men han känns väldigt tidig för mig.

11 Hnokki Speed blir min skräll som kommer från Danmark. Hästen har haft fin form en längre tid och trivs över den långa distansen. Nu möter han tufft motstånd men jag tycker inte att han ska vara helt borta här. Ett öppet lopp för mig och detta blir mitt lyxstreck.

12 Hustle Rain har en bra uppgift på papperet och normalt sett ska han väl bara kliva runt det här gänget. Han har dock inte presterat över lång distans och har endast ett lopp i kroppen. Han var helt okej senast men jag vet inte riktigt vart jag har honom för dagen. Självklart skulle han kunna svepa fältet men jag vill se honom prestera en riktigt stark prestation innan jag tror fullt ut på honom.

DD-2: Solvalla 2140 m autostart

Spikar: 8 Jeannica

8 Jeannica har nu blivit nedstruken till spår 5! Min tidiga spik 1 Grace Trot blev precis struken och då spelar jag istället med 8 Jeannica. Hon kan lägga iväg rejält bakom bilen och borde ha bra chans att leda runt om.

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter