leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1 3 4
DD-2
5 Ringo Adore
Raka DD-förslaget
3 mot 5
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 31/10 2023 kl 18:22

Dagens Dubbel tips 1/11 Bergsåker & Solvalla

Hej!

Nya travtävlingar stundar och vi ska bege oss till Bergsåker och Solvalla. Här ska vi försöka lösa Dagens Dubbel och ni finner mina tankar nedanför.

Förra veckan spelade Emma Östlund in över 4.3 miljoner kr på sitt V86 system och ni finner våra andelar här

Gå med i vårt andelslag!

DD-1: Bergsåker 2140 m autostart

Streckar: 1 3 4 

1 Whispering Pines är väldigt startsnabb och får nog en vettig position här. Fick ett väldigt tufft lopp senast och man vill kanske ge honom ett snällare upplägg den här gången. Det är väl inte helt uteslutet att Jessica testar i spets ifall hon får chansen men ryggledaren behöver inte vara fel. Han borde få en fin position och är min skräll på Dagens Dubbel.

3 Bettle Hanover är kvick ut och jag tror nog att man sitter i tät efter en bit. Hästen har mött tuffa konkurrenter och kommer från en seger. Han var kanske inte som bäst senast men man ändrar lite i utrustning till den här starten. Amerikansk sulky är ett plus och man ska eventuellt testa ett norskt huvudlag. Ska räknas tidigt.

4 Global Above All imponerade senast och kan nog vara ännu lite bättre med det loppet i kroppen. Han är dock inte kvick från början och lär få göra en hel del grovjobb. Han är stark nog att klara av det men lär också bli hårt betrodd. Inte helt att lite på men felfri, så ska han givetvis ses med vettig segerchans. Som storfavorit känns han ändå given att gardera på Dagens Dubbel.

DD-2: Solvalla 2140 m autostart

Spikar: 5 Ringo Adore

5 Ringo Adore tror jag kommer till ledningen i det här loppet och då ser det ut som en riktigt bra vinstchans. Han har visat att han tål att göra en hel del grovjobb och kan vinna från alla positioner. Hästen kanske ska gå med skor bak i den här starten men det känns inte som något större minus. Han har haft fin form och jag tror att han tar tredje raka segern.

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter