Dagens Dubbel Östersund 21/1


Referenten
Referenten

Hej på er allesammans!

V75-skutan kastar ankar i Östersund den här lördagen då högintressanta tävlingar skall till att avgöras. Här känns det raka DD-förslaget väldigt starkt.

DD-1: Voltstart 2140m

Streckar: 1 7 10

1 Tekno Viking var inte alls i slag i sitt senaste framträdande, men det var väl inte heller helt oväntat efter ett längre uppehåll dessförinnan. Nu har sjuåringen genomköraren innanför västen och bör ha gått framåt ordentligt i och med detta, vilket gör hästen intressant. Uppgiften är nämligen skräddarsydd, där den kapabla rackaren står perfekt inne i loppe,t och visst kan man tänka sig att körande Per Linderoth prövar att spåra varenda meter med sin uppsittning.

7 Kavaleren kommer till start med hela fem raka segrar och Jan-Olov Persson har verkligen lyckats få ordning på valackens knackiga stil. Nu har hästen sprungit på sig en hel del pengar på senare tid och här kommer en rejäl värdemätare för sexåringen, men samtidigt går det väl knappast att plocka bort segerstaplaren som fortsätter att utvecklas. Given vid gardering.

10 Tekno Jerven stod på samma start som ett par riktiga tuffingar, för första gången i karriären, i sin senaste start och tog sig verkligen till sig utmaningen på bästa sätt då hingsten utmanande B.W.Rune hela vägen in på linjen. Detta är ett fantastiskt kapabelt kallblod som går en mycket spännande framtid till mötes om han fortsätter att sköta sig och förhoppningsvis håller hästen ordning på nerverna även denna gång. Ny kusk i Kenth Åkerlund är ett frågetecken då vi talar om en speciell rackare, men kommer bara ekipaget överens någorlunda behöver inte röd kusk bekymra sig om att köra snyggt från springspåret utan här är det bara att låta Alf Jonssons krigare göra jobbet.

DD-2: Autostart 2140m

Streckar: 1 3 5

1 Borups Victory hade en mur av trötta konkurrenter framför sig i sin senaste start och kunde helt enkelt inte bli bättre än tvåa. Den kapabla femåringen har sett jättefin ut i sin nya regi och här står nu hingsten inför en alldeles perfekt uppgift. Via sin startsnabbhet missar nämligen inte hästen ledningen och väl där bär körande Daniel Wäjersten den respekten med sig som krävs för att få styra och ställa detta efter eget tycke och smak.

3 Conch On Inn har form och kapacitet till att utmana tipsettan, men från utvändig position måste Daniel Wäjerstens springare ha en sämre dag om det skall bära hela vägen till vinnarcirkeln. Joakim Elfvings hårding står garanterat för en stark prestation och en fin premie på pallen är definitivt inom räckhåll. Given vid gardering.

5 Graces Candy kommer till start med tre raka segrar och Björn Goop gör säkerligen ett tappert försök i spetsstriden för att nå ytterligare framgångar med Jörgen Westholms formkort. Nu bygger dock undertecknad sin analys på att tipsettan lyckas svara upp sina utmanare inledningsvis och då blir det givetvis väldigt tufft att ta fjärde raka här. Får hoppas på en lucka bakom vår vinnare och göra sitt bästa.

Form i laget – Till V75-andelarna!

Publicerad 20/1 2023 kl 13:41

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds