Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
2,3,10
DD-2
2,4,7
Rak DD
2-7
Publicerad: 2/4 2024 kl 22:36

Dagens Dubbel Örebro 4/4

Hej på er!

Dags att reda ut kvällens DD spel från Örebrotravet! Har en häst som jag tror väldigt mycket på i den första avdelningen och i den andra får vi se ett gäng V75 hästar kliva ut. Spännande!

DD-1 2609m Auto

Streckar: 2 3 10

2 Global Excellence – Vann väldigt lätt senast och tror även att det blir ledningen denna gång. Stark och tål distansen så blir svårslagen från spets och spikas!

3 B.T.'s Vencor – Årsdebut nu men låter väldigt bra från stallet och att han gått framåt under vintern. Gillar distansen och främsta motbud!

10 Mauro Di Quattro har inte vunnit ännu i karriären men en stark och fin häst som dessutom lättas i balansen. Farlig att glömma!

DD-2 2100m Auto

Streckar: 2 4 7

2 Sun's Ambitious – Stod för en härlig avslutning senast och har läget att göra det återigen. Kommer gå snabbt över upploppet!

4 Mercenary – Riktigt bra häst som kommer ut efter vinterträning. Rätt kvick ut och inte omöjligt att han sitter i spets men räknas oavsett!

7 The Pirate – Hårding som avgjorde från dödens senast, tror det blir samma position även ikväll och kan även bli repris med seger!

Lycka till på DD spelet!

Mvh, Oliver

Till våra V64 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips