leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
4,6,7
DD-2
3,6,9
Enkelraden
7 – 9
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 21/11 2022 kl 00:39

Dagens Dubbel Mantorp 21/11

Hej på er allesammans!

Vintern har slagit till mot Svea rike, när vi nu vandrar in i en ny novembervecka, och då blir det klurigt för tränarna att balansera rätt. Visst, det är tillåtet att köra barfota hela vägen tills månadsskiftet, men frågan är om underlaget kommer att ge gemene man möjligheten att köra skolöst helt problemfritt. Bäst att hålla koll på informationen kort innan start då ändringar kan komma att ske efter värmningar!

DD-1: Autostart 2140m

Streckar: 4 6 7

4 Diamant Vendil kommer från en snyggt tagen seger och Oskar Kylin Blom fortsätter att påvisa form som såväl tränare som kusk. Ett ekipage att passa i denna omgivning.

6 Guvenör Godiva stod för ett gott dagsverke i sitt senaste framträdande och nu närmar sig treåringen en seger med stormsteg. Bör ha allt som krävs för att segerstrida.

7 Loaded Rashid ser fin ut för dagen och treåringen är under kraftig utveckling. Skall ses med goda segermöjligheter även denna gång, trots utgångsläget väl långt ut bakom vingen.

DD-2: Autostart 1640m

Streckar: 3 6 9

3 What A Deal biter ifrån sig väl i ledningen, så visst tordes taktiken vara given över korta häcken. Går inte att nonchalera.

6 What A Winner är anmäld utan skor på hovarna, vilket skulle vara första gången i karriären. Jättespännande att beskåda vad det kan göra på den redan dugliga fyraåringen.

9 Friend Of Elves blev generad till galopp i sin senaste start, så det glömmer vi helt enkelt. Treåringen har tampats med kulltoppar under säsongen och kan säkerligen mäta sig med äldre konkurrenter också. Stefan P Pettersson är en maktfaktor i Mantorp.

Tryck i laget – Till V64-andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter