Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
4-5-8
DD-2
1-6-8
Rak DD
8-8
Publicerad: 25/5 2023 kl 14:50

Dagens Dubbel Kalmar/Hagmyren 26-5

Hej på er kära Travcash vänner!

Sista loppen innan vi rullar igång Elitloppshelgen på allvar ska gå av stapeln och det är minst sagt skrällbetonat när Kalmar och Hagmyren bjuder in till Dagens Dubbel!

DD-1 2140m Auto

Streckar: 4 5 8

4 Ninja Zon – Återkom senast efter lite vila, inte som bäst då men behövde loppet och är hon lika bra som i mars när hon både vann V75 och var trea i Diamantstoet så kan hon leda mycket länge!

5 Romero – Har sprungit fina tider och gjort bra prestationer utan att få vinna på slutet, kan få överta av Ninja Zon om man väljer att köra den i ryggar. Hårding som även tål att göra jobb!

8 Deborah S.H – Min spik i såväl omgången som i dubbeln! Tjänat mest pengar i fältet så spår 8 var förväntat. Mött kulltoppar hela tiden och var bland annat favorit i StoChampionatet ifjol och har överkapacitet för sådana här typer av lopp. Spik!

DD-2 2140m Auto

Streckar: 1 6 8

1 Just More Fun – Startsnabb och obesegrad från tät. Härdad från V75 och från ledningen kan hon leda väldigt länge, man går även all in med barfota och bike!

6 Carabet Artist – En kanon från stall Reden som avslutade fjolåret med att vinna Yearling Sales Auktion med 250 000 i förstapris före konkurrenter som bland annat Jiggi. Årsdebut nu och inte karriärens viktigaste lopp och därav åker garderingspennan fram.

8 Vincent Cheri – Skrällen i både dubbeln och omgången, missa inte! Har lyft sig enormt efter regibytet och tycker han ser riktigt fin ut. Knöligt från spår 8 men formen på topp och given att ha med!

Lycka till på liret och trevlig fredag!

Mvh, Oliver

Till kvällens andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips