leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1,6,10
DD-2
3,5,8
Enkelraden
6 – 5
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 23/1 2023 kl 21:00

Dagens Dubbel Jägersro 24/1

Hej på er allesammans!

Jägersro ser till att bjuda på tisdagens underhållning. Hemmatränarna är i fokus på DD-spelet!

DD-1: Voltstart 2140m

Streckar: 1 6 10

1 Silver Fashion har möjligheten att få loppet i rygg på ledaren och då är detta en rolig skrällfundering. Inte alls uträknad fartmässigt.

6 Santos As måste ses med goda möjligheter till att hålla värste konkurrenten Ingo ifrån sig. Preben Söviks valack har nämligen lyst form på sistone och hästen har tagit sina segrar med krafter kvar i behåll. Nu styr hemmatränaren kosan mot ledningen från springspåret och sen bör ekipaget kunna hålla ett tempo, i nuvarande författning, som gör det mycket svårt för den mer meriterade motståndaren på 40 meters tillägg.

10 Ingo är givetvis fältets bästa häst, men 40 meter är inte alldeles enkelt att ta på formstarka konkurrenter. Vid gardering är dock strecket givet.

DD-2: Autostart 1640m

Streckar: 3 5 8

3 A Whispering Angel fick sig en nyttig genomkörare nyligen och nu kanske det är läge att spänna bågen i ledningen över korta häcken. Inte avsågad.

5 Andover Heaven har nu stått på tur för seger en längre tid och här har det äntligen blivit dags för välförtjänt utdelning. Femåringen går nu nämligen ner ett par klasser rent motståndsmässigt, även om det här handlar om en spårtrappa, och förutsättningarna kan inte betraktas som annat än idealiska. Ola Samuelsson fortsätter att sköta sin tränarrörelse på bästa vis och de fina resultaten får knappast en drastisk vändning inom kort. Hästen kan vinna detta på olika vis.

8 Alert Vendil har kapacitet till att ta sig in i matchen av förståeliga skälen. Hästen har nämligen tjänat mest pengar i spårtrappan och blir att räkna med om det löser sig från spåret.

Till samtliga V64-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter