Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
9,13,14
DD-2
4,9,10
Rak DD
14-4
Publicerad: 27/3 2024 kl 11:05

Dagens Dubbel Gävle 28/3

Tjenare Travcash-fantaster!

Vi rullar in i den årliga påskhelgen med fyra raka V75 tävlingar! Nu är det fullt fokus på Dagens Dubbel där jag har en rak DD som jag tror väldigt hårt på!

DD-1 2640m Volt

Streckar: 9 13 14

9 Future Sox – Kommer med toppform och även stallet går väldigt fint för dagen. Mika Forss kan sno loppet om han sitter långt före värsta konkurrenterna när upploppet ska avgöras!

13 O'Mara Zon – Toppsto som varit ute och gjort det bra i de absolut tuffaste årgångsloppen, sticker ut tillsammans med mitt spikförslag men får nobben denna gång pågrund av att det är årsdebut och skor runt om. Givna andrastrecket!

14 Iceland Falls – Min spik i omgången och givetvis också på dubbeln. Ett av Sveriges bästa ston som varit nere och gjort det rätt bra på Vincennes. Har form och lopp i kroppen och avgör detta med sin hårdhet!

DD-2 2140m Auto

Streckar: 4 9 10

4 Kaxig In – Självklara valet i den andra dubbeln! Toppform och visade senast att han även har en vass spurt att tillgå. Är inne på att man sitter i spets tidigt här och leder runt om!

9 Kingslayer Pellini – Gjorde en bra årsdebut med skor och bör gått framåt med det loppet i kroppen samt att man rycker skorna nu, har farter för att utmana favoriten!

10 No Limit Express -Var även han fin i årsdebuten vid segern och nu växlar man likt ovan upp till barfota runt om. Sitter direkt i andraspår och är en rolig skräll tillsammans med Magnus Djuse!

Lycka till på DD spelet!

Mvh, Oliver

Till kvällens V75 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips