Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
4,5,6
DD-2
6,12,14
Rak DD
4-6
Publicerad: 28/3 2024 kl 21:40

Dagens Dubbel Färjestad 29/3

Tjenare Travcash-fantaster!

Dagens Dubbel från Färjestad är på ingång och här har jag en riktigt bra rak DD! I första dubbeln får vi se en riktig flygmaskin och sedan har vi en talang som reder runt om i DD-2.

DD-1 1640m Auto

Streckar: 4 5 6

4 Diamond Truppo – Här tror jag vi får se en riktig kanon från Gocciadoro.. Var ute i stentuffa gäng på Vincennes förut och kan nog springa otroligt fort här idag. Spikas!

5 A Fair Day – Är den givna utmanaren som verkligen glänste ifjol med seger Breeders och flertalet andra storlopp. Topphäst!

6 Dancer Brodde – Var en liten besvikelse ifjol på slutet ifjol men vi ska inte glömma att det är här favoriten i fjolårets derby så kapaciteten är ju skyhög..

DD-2 2140m Volt

Streckar: 6 12 14

6 Kudos Kazoo – Kommer från ett stall i form och har perfekt läge med springspår. Åkte på karriärens första förlust senast då man var trea trots galopp men spetsläge nu och solklara vinnaren i min bok!

14 Nectar Occagnes – Spännande häst som fått ett litet uppehåll men gjort det väldigt bra i sina starter på svensk mark. Stark och rejäl!

12 Dats Tore – Vann direkt i årsdebuten och såg väldigt bra ut, härdad på V75 och kan absolut göra sig gällande om man får spara sin speed tillslut!

Lycka till på DD spelet!

Mvh, Oliver

Till våra V75 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips