Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
2,3,10
DD-2
6,11,14
Enkelraden
2 Thewinnertakesitall – 14 Global Collection
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 2/11 2023 kl 21:36

Dagens Dubbel Bjerke 4/11

Hej på er allesammans!

Norska Bjerketravet bjuder in till lördagens fina tävlingar, med en klurig DD-omgång i fokus att lösa.

DD-1: Autostart 1609m

Streckar: 2 3 10

2 Thewinnertakesitall är en segervan fyraåring som avgudar förutsättningarna den här gången. Kort distans är hingstens bästa gren och från ett perfekt spår bakom bilen laddas den startsnabbe maximalt för att sno åt sig favoritpositionen ledningen. I badkaret ser ekipaget ut att lyckas och då är tipsettan sunt placerad, med tanke på att värsta konkurrenten lottades till ett träligt bakspår. Spets och slut? Fullt möjligt!

3 Ante La Roque har härdats mot tuffast möjliga kullkonkurrens karriären igenom och det är absolut en bakomliggande faktor till att det blott blivit en seger på karriärens 27 starter. Undertecknad upplever inte att hästen är oärlig på någorlunda vis och här kanske fyraåringen ”kan få loppet” i ryggen på den ledande tipsettan. Daniel Redéns pålle är åtminstone riktigt rask den första biten och Örjan Kihlström är inte sen med att ladda för position. Värd sitt streck.

10 Demon brottade ner självaste Lozano di Quattro från utvändig position i sitt senaste framträdande och det är givetvis oerhört meriterande i närmast alla sammanhang numera. Italienaren har verkligen hittat formen efter en något svajig sommar och här kan vi förvänta oss en ny, svettig, prestation. Kort distans och bakspår skall dock inte underskattas som minus i kanten och då landar blott fyraåringen som ett givet streck och tipstvåa, även om kapaciteten är bäst i fältet.

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

DD-2: Autostart 2100m

Streckar: 6 11 14

6 Dana Ek kördes till ledningen efter en bit i sin senaste start och vann då enkelt på löpglatt vis. Nu sitter chefen, Alessandro Gocciadoro, upp själv i jollen och då brukar man kunna förvänta sig ett offensivt upplägg… Vilket säkerligen inte hans adept har någonting emot för den delen. Kapaciteten räcker gott och med ett ”litet försprång” till de värsta konkurrenterna, som är handikappade av bakspår, kan det absolut bära hela vägen. Streck.

11 Southwind Boko är en annan madame som radar upp stabila insatser av hög klass. Avslutningen i det senaste framträdandet var plusbetonad, då detta är en pålle som är effektivast framme i ledningen, och visst kan femåringen spurta snyggt på nytt i nuvarande författning. Magnus A Djuse gör inte heller han bort sig speciellt ofta, så ekipaget är absolut ett streck vi inte klarar oss utan.

14 Global Collection fortsätter att leverera finfina prestationer på löpande band och denna tävlingsdag blir säkerligen inget undantag. Från spår 14 i spårtrappan måste det givetvis stämma till med löpningsförloppet den här gången om det skall räcka hela vägen, men det är samtidigt inte helt omöjligt då stabile Mats E Djuse brukar ha en förmåga att hitta de rätta ryggarna och då får övriga hålla i sig vid fulla anfallsorders. En knapp tipsetta i ett sedvanligt öppet Diamantsto-försök.

V75 hela helgen – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips