Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
5,9,11
DD-1
3,4,11
Enkelraden
9 Chimi – 3 No Limit Express
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 9/11 2023 kl 16:01

Dagens Dubbel Bergsåker 11/11

Hej på er allesammans!

Bergsåker travbana står för helgens underhållning. Intressant DD-upplaga!

DD-1: Autostart 2140m

Streckar: 5 9 11

5 Perkins selades ut i en lämplig uppgift i sitt senaste framträdande och fick då ta sig en självförtoendebyggande och välförtjänt viktoria på överlägset vis. Med detta kommer säkerligen hemmahoppet vara löpglad den här gången och med den fördelaktiga lättningen i balansen skall givetvis fyraåringen ses som ett tidigt motbud från ett fint spår mitt bakom bilen, även om ledningen kan komma att vara upptagen. Tuff nog att göra sig gällande via diverse löpningsförlopp.

9 Chimi lattjade sig till enkel seger i sin senaste start och såg totalt oberörd ut över mål. Den här fyraåringen är inne i en kraftig utvecklingsfas och visst blir det spännande att följa under kommande säsong (när väl barfotaförbudet hävs i vår) hur långt upp hingsten kan klättra genom klasserna. Hästen har tagit sig till vinnarcirkeln via ledningen på sistone, men tillåter vi oss att återuppleva svepningen från kön på Åby i september inser vi snabbt att detta är en kuse som kan vinna detta på olika vis. Given tipsetta.

11 Huit är den typen av häst som helt enkelt älskar att tävla och det märks verkligen i löpen. Tuffa upplägg är uppenbarligen en inställningsfråga då Klaus Kerns sköna fyraåring inte har någonting emot att exempelvis brottas via den annars så förödande positionen utvändigt om ledaren och nu skall det bli intressant att se vad formkortet kan göra i tuffare konkurrens. Rikard N Skoglund känns som en passande kusk på den här pållen och skulle det klicka med de rätta ryggarna och ett passande tempo går ingen säker över upploppet. Kul skrällfundering!

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

DD-2: Autostart 2140m

Streckar: 3 4 11

3 No Limit Express fick sig en REJÄL genomkörare i Bronsdivisionens-finalen på Solvalla i sitt senaste framträdande och förhoppningsvis har valacken tagit det hela på rätt sätt. Sexåringen är kvar i divisionen och selas nu ut i en passande uppgift, där hästen har kapacitet till att spåra varenda meter om aktionen flyter på. Örjan Kihlströms uppgift blir att köra och hålla i på samma gång från början och lyckas den erfarne körsvennen med detta är tipsettan gjuten.

4 Kinky Boots har undertecknad följt genom hela karriären och visst går det att sammanfatta resan med det beprövade uttrycket ”vinna eller försvinna”. Den nu sjuåriga valacken har nämligen, som oftast, varit tämligen överlägsen sina motståndare kapacitetsmässigt… Men många gånger har hästen valt att straffa ut sig själv via galopper på vägen när man minst anat det. En olat som gjort varenda start intressant och spekulativ, men nu verkar detta vara ett minne blott då hösten rullat på med en säkerhet likt ett schweiziskt klockspel och visst talar det mesta för felfri löpning på nytt. Måste streckas på en garderad kupong från ett passande spår bakom bilen. Allround och tuff!

11 Kendall Jackson var trea i Klass I-finalen i sin senaste start och då kan vi snabbt konstatera att Timo Nurmos springare är grön i Bronsdivisionen. Nu skall det dock sägas att under höst/vinter är inte klassen densamma på de högsta divisionerna och detta är dessutom en rackare som krigat i Sommarserien på sistone och skaffat sig gott om hårdhet för sammanhanget. Timo Nurmos adept besitter framförallt en häftig slutrunda i arsenalen och Magnus A Djuses uppgift blir således att hitta de rätta ryggarna på vägen, nu när spårlottningen föll ut som den gjorde. Stämmer det till med tempot kan det komma att blåsa till över upploppet.

Jackpott 46 miljoner kronor – Till V75-andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips