Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
5,10,12
DD-2
1,3,6
Enkelraden
5 – 1
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 14/2 2023 kl 00:30

Dagens Dubbel Axevalla 14/2

Hej på er allesammans!

Tisdagens V64-tävlingar tar plats över Skaraslätten då Axevallatravet bjuder in till en intressant DD-omgång, då det raka förslaget känns superintressant.

DD-1: Autostart 1640m

Streckar: 5 10 12

5 Judge D. har förvisso haft en liten paus ifrån tävlandet inför detta, men undertecknad har lärt sig att Ola Samuelsson alltid selar ut sina adepter i ett gott skick och här behöver hans springare blott vara i 75% form för att vinna. Motståndet skrämmer nämligen inte alls den talangfulla fyraåringen som troligtvis sitter i ledningen i ett tidigt skede och då är det här loppet över. Ringrost och sjukdom emot.

10 Leanne Schermer skötte sig väl i det senaste framträdandet och här den troliga vinnaren om tipsettan har en sämre dag.

12 It Ain't Me är en riktig stänkare att plocka med sig vid gardering. Form till att superskrälla om tipsettan faller bort.

DD-2: Autostart 2140m

Streckar: 1 3 6

1 All In Face galopperade i sin jakt på ledningen i sitt första framträdande för året på tävlingsovalen och det minns undertecknad mycket väl då femåringen var anlitad som spik. Surt sa räven den gången, men nu kanske vi kan ta revansch då valacken lottades till ett perfekt utgångsläge. Hästen kan öppna väl, får ett tacksamt lopp på innerspår och bör dyka upp i striden då kapaciteten räcker till och blir över i sina bästa stunder. André Eklundh vet dessutom hur man hittar till vinnarcirkeln i Skara.

3 Ziva gör här en spännande start som nybliven fyraåring. Stod för ett par snygga prestationer i tuffa gäng i fjol.

6 Otto Håleryd skall inte glömmas bort nu när hästen får tävla med jänkarvagnen. Valacken får nämligen en extra skjuts i steget då.

Till samtliga V64-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips