leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
2-4-8
DD-2
1-2-4
Rak DD
8-1
Publicerad: 24/5 2023 kl 10:09

Dagens Dubbel Åby 25/5

Hej på er kära Travcash vänner!

Löning och dagen innan elitloppshelgen drar igång, helt fantastiskt!

Dagens Dubbel från Åby där vi snackar öppet värre! Har en skräll som spik i den första avdelningen och i den andra är det väldigt öppet. Höga odds att vänta!

DD-1 2140m Auto

Streckar: 2-4-8

2 The Pirate – Fin häst som Björn Goop fått in i träning, gör årsdebut och formen är säkerligen inte på topp men avslutade fjolåret med att vara favorit i Hästägarkannan med 300 000 i första pris så kapaciteten är det inget snack om!

4 Doutdes – Gjorde Sverigedebut senast och såg överraskande fin ut som tvåa på Halmstad. Bör ha gått framåt med loppet i kroppen och är spetsfavorit. Kan bli svårstoppad!

8 Leroy Boko – Min spik på dubbeln till förmodat högt odds! Grym kapacitet men hopplöst osäker. Galopperade som favorit på V75 senast men skulle han sköta sig tror jag han bara är bäst i den första avdelningen!

DD-2 2640m Volt

Streckar: 1-2-4

1 Daniel S.H – Troliga ledaren av loppet, kommer med full form efter segern senast och tål trots sin ringa rutin att springa i ett hårt tempo där framme. Spets och slut?

2 Hashtag Simoni – Provade långdistans redan i den förra starten och höll godkänt med tung resa i spåren sista 900. Hade två raka segrar innan det och räknas här!

4 Ruffian – Anmäld barfota runt om för första gången vilket är intressant! Gör årsdebut nu och kanske inte är någon toppform men spännande utrustningsändringar och på kapacitet räknas han ändå!

Lycka till på dubbeln!

Mvh, Oliver

Till kvällens andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter