Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
1,2,3
DD-2
1,7,10
Enkelraden
3 Real Scotch – 1 Hipster Am
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 7/2 2024 kl 12:18

Dagens Dubbel Åby 10/2

Hej på er allesammans!

Åbytravet bjuder in till helgens högklassiga tävlingar. Utmanande DD-upplaga!

DD-1: Voltstart 2140m

Streckar: 1 2 3

1 Doctor Gio var givetvis fin vid spetssegern nyligen, men samtidigt blev det inte mycket till värdemätare i ärlighetens namn. Femåringen var då rask iväg bakom bilen… Vilket dock inte är samma sak som att lägga iväg i voltstart och undertecknad var inte allt för upphetsad av de knackiga första 50 meterna vid starten i Kalmar den 13/1 (om än från snävare spår). Lyckas inte ekipaget försvara sitt spår blir det genast knivigare och motstånd saknas, som sagt, inte. Vanlig vagn är inte heller det något plus i kanten. Garderas omgående då favoritskapet är allt för stort.

2 Tuppen stod för en riktigt stark upphämtning efter stor markförlust i sitt senaste framträdande och verkar vara i absolut toppslag för dagen. Peter Untersteiner, som nu faktiskt kör valacken för första gången, leder förhoppningsvis iväg sin uppsittning på rätt köl från det något luriga spår i volten och då blir detta spännande. Sexåringen har vunnit i mer än varannan start genom karriären och duger definitivt kapacitetsmässigt, även om hästen står lite hårt inne i loppet. Nonchaleras ej.

3 Real Scotch kunde inte riktigt hänga på Mulberry sista 400 meterna i den senaste starten, men det var samtidigt honom förlåtet då vinnaren var ruskig och valacken är säkerligen som bäst över medeldistans dessutom. Nu väntar en helt annan uppgift för den här hedersknyffeln, med klart passande förutsättningar, där mycket nog avgörs redan ur volten i förhoppning att skicklige Erik Adielsson kanske kan vara före Adrian Kolgjini in mot första sväng. Blir så fallet väntar ledning, eller alternativ rygg på ledaren om man föredrar detta, och då är ekipaget absolut en het segerkandidat. Förstavalet.

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 25 000 fantaster.  Till gruppen!

DD-2: Autostart 1640m

Streckar: 1 7 10

1 Hipster Am blev grovt störd till galopp i sitt senaste framträdande, vilket var synd för kretsen kring hästen då valacken var på god frammarsch ute i spåren i det läget. Formbeskedet i starten dessförinnan var härligt som fastlåst och nu när spårlottningen var med sjuåringen kan vi förvänta oss segerstrid. Ledningen över korta häcken är givetvis alltid fördelaktigt, men på Åbytravet finns som bekant även möjligheten till Open stretch om Mats E Djuse inte skulle få önskvärd snurr på sin uppsittning i spetsstriden… Så sammantaget finns det både en Plan A och Plan B som leder till segerstrid. Sund tipsetta.

7 Game Brodde höll undan för Bottnas Idol på snyggt vis vid segern, vilket femåringen var förtjänt av efter att ha stått på tur för ett besök i vinnarcirkeln. Detta är en allround rackare som likväl kan gå i ledningen som i ryggar och här är det blott för Johan Untersteiner att ladda framåt och hoppas på det bästa. Kommer ekipaget ner i slagläge räcker form och kunnande hela vägen in i segerstriden och markeringen på kupongen känns befogad.

10 Combat Fighter spurtade mycket vasst till tredjeplatsen nyligen och påminde då oss alla om att valacken kan betydligt mer än att blåsa till ledning och köra så länge som lampan lyser. Här väntar åter en ryggresa loppet igenom, men över en mer passande distans då detta är en kvickfotad rackare, och Erik Adielsson verkar vara en perfect match för femåringen sett till senare tids prestationer. Blir tempot uppdrivet är detta ekipage att räkna med över upploppet!

Jackpott på V75 – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips